Home

photo reel - a
photo reel - b
photo reel - f
photo reel - c
photo reel - d
photo reel - e
photo reel - g
photo reel - h
phote reel-k
photo reel-i
phote reel-j

Wat te doen in de omgeving?

Winter

In winter kunt u vanuit de chalets skien en wandelen. Er zijn diverse skigebieden bereikbaar met de auto. Kaprun en Zell am See liggen op 10-15 minuten rijden. U kunt ook gebruik maken van de Kitzbuhler alpen. Deze zijn benaderbaar via Hollersbach, dit ligt op 25 minuten rijden. 

In Piesendorf is een tubing baan, in Saalfelden is een grote Rodelbahn

Genoeg sneeuwpret voor iedereen in de winter! 

BEKIJK DE FOTO'S

 

 

Zomer

In de zomer kunt u vanuit de chalets de mooiste wandelingen en fietstochten maken. Op 10 minuten met de auto bent u aan het meer van Zell am See waar u heerlijk kunt zwemmen, suppen of gewoon lekker luieren op de verschillende zonneweides.

In Niedernsill op 5 minuten fietsen vanaf de chalets is er een prachtig natuurzwembad, verschillende sport velden, tennisbanen en een kinderspeeltuin. Onderweg richting Zell am See komt u langs een uitdagende 18 holes golfbaan.

Voor de meer avontuurlijken onder ons is er in Kaprun veel te beleven zoals ultra-light vliegen, canioning, raften, ect.

Natuurlijk kunt u ook gewoon in een luie ligstoel onder het genot van een hapje en drankje genieten van uw eigen ruime tuin bij de chalets. 

 

Bekijk de foto's

Back to the top of the website